Event

Oavsett om du är festarrangör eller ska ordna
ett stort event på företaget så kan vi hjälpa er.
Våra minicupcakes passar för alla tillfällen!

Våra eleganta och utsökta minicupcakes utgör ett perfekt inslag vid bröllop och fest, konferenser eller andra event. Vi har många olika färger och smaker på våra minicupcakes som passar alla. Vid speciella happenings kan vi specialfärga både botten och frosting för er.

Ni kan även få er logotype tryckt på våra minicupcakes. Vi tillverkar trycket på ett ätbart sockerark vilket alltså innebär att ni kan mumsa i er dekorbiten. För att printa ert budskap/logo behöver vi ert fyrfärgsoriginal i god tid. Ni kan själva skapa en originalfil annars kan vi hjälpa till med det.

Ni kan hyra dekorativa ställningar upp till 7 våningar, vi har både runda och fyrkantiga. Vi har även svarta uppläggningsfat. Vi hjälper också till med display och upplägg.

I normala fall klarar vi att leverera större beställningar inom en vecka, men vi har också tuffa veckor där vi inte klarar mer. Vid mer än 1000 minicupcakes är det ju bra att planera lite längre i förväg. För ett lyckats resultat är en detaljerad sammanställning kring era önskemål om minicupcakes viktigt. Även för att vi ska kunna lämna er en bra offert. Leverans efter era önskemål, dag och tid enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din beställning!